Her er laksens svar på flæskesvær, og helt ærligt så smager det lige så godt!

Hvis du altid synes at skindet fra din laks bare er i vejen på din tallerken, så skal du læse med her. Og hvis du tænker at de her laksechips umuligt kan blive godt, så kan du godt tro om igen. Det er den perfekte udnyttelse af hele fisken, og smager fantastisk. Prøv at give det en chance, du bliver pjattet med det, det garanterer jeg!

Hjemmelavet laksechips

Skindet fra din laks

Salt & peber

Skær skindet af laksestykket, og skrap skællet af. Varm en pande op med lidt olie på, og steg skindet på begge sider til det er helt sprødt. Tag dem af og læg dem på noget køkkenrulle så det meste af olien bliver suget af igen. Krydder med salt og peber og så er der serveret.

De er perfekte til snacks ved siden af en forret, eller bare ved siden af laksen til middagen.