Nu har jeg efterhånden afprøvet mange opskrifter på pølsehornsdej uden mel. De har alle sammen været gode, men de her er perfekte! Samme konsistens som brød og en endnu bedre krydret smag. Jeg tog udgangspunkt i foccaciabrødet der ligger på bloggen, og tilpassede opskriften. De blev ret så gode!

10-12 pølsehorn

5-6 økopølser (evt. Hanegal, kan købes i de fleste butikker, billigst i Rema)

180 g. cashew nøddemel (hjemmelavet)

70 g. kokosolie

2 dl. pofiber

180 g. creme fraiche

2 æg

3 spsk. loppefrøskaller eller HUSK

80 g. revet ost

1 tsk. natron

2 spsk. frisk citronsaft

Evt. rosmarin og gurkemeje

Salt & peber

1 æg til pensling

Blend cashewnødderne i en blender, eller kaffekværn til det er fint som mel. Smelt kokosolien ved meget svag varme i en gryde og bland indredienserne sammen i en skål. Sørg for at natron og citronsaft blandes i til sidst, så det kan blive aktiveret sammen. Lad dejen trække i 5 min. så den har sat sig.

Del pølserne i halve, og gør hænderne våde og form dejen uden om pølsen. Dejen vil være ret klistret nu, men det skal nok blive godt. Læg pølsehornene på en bageplade og så skal de bare pensles med æg og ind i ovnen. Hvis du har lyst kan de toppes med krydderier eller sesamfrø. Bag dem i ca. 20-25 min ved 180c. alt afhængig af hvor mange du har lavet. Lad dem køle af og server evt. med en dip af creme fraiche og hvidløg. Mums!

pølsehorn

Pølsehorn inden de kommer i ovnen

pølsejørgen

De færdige pølsehorn