En lækker måde at få grøntsager på er ved at bruge det der hedder en Spiralizer. Den “skærer” grøntsagerne ud, så det ligner spaghetti og er ret sjov at bruge. Der findes mange forskellige slags, både dyre og billige. Min ligner en stor blyantspidser og kostede ikke mere en 150-200kr. Det er en god investering, da den bliver brugt tit og ikke fylder særlig meget. Du kan også skærer grønstagerne helt tyndt ud med en kniv eller et mandolinjern, hvis du ikke har en Spiralizer.

Kødsovsen:

400g hakket økologisk oksekød

1 løg

1 ds. tomatpure

1 ds. hakket/flået tomater

2 hvidløg

1 peberfrugt

1 boullionterning

Gerne lidt frisk basilikum og chili

Salt & peber

Grønsagspasta

4 gulerøder

2 squash eller agurk

Snit løgene og steg dem af i en gryde til de begynder at tage farve. Jeg hørte engang, at hemmeligheden bag en kød kødsovs er at stege løgene til de bliver lækre gyldne og derfor giver en god smag. Steg kødet med til det er klart til de andre ingredienser. Bland det hele sammen og lad det simre mens du laver din grøntsagspasta. Jeg laver altid dobbeltportion, og bruger det til madpakke dagen efter.

Bon appetit!