Du skal bruge:

1 lækker stegt øko kottelet (eller andet kød du godt kan lide)

1/4 spidskål eller rødkål, fint skåret.

2 revet gulerødder

Friske asparges

1 hakket løg

Friske tomater

Evt. soltørret tomater eller andet lækkert du kan lide.

1 stor portion kærlighed

Dressing:

5-6 ansjoser (læs lige med hvorfor)

1 revet hvidløg

1 spsk. mayonaise (den gammeldags på køl, fåes også i øko)

Peber

Steg kødet som du bedst kan lide det, sørg for at der kommer en god stegeskorpe på og den stadig er saftig. Skyld, riv og hak alt det der skal i salaten. Vent med tomaterne til sidst så de ikke bliver helt ødelagt af at blive rørt med rundt. Bland revet hvidløg, hakket ansjoser peber og sennep sammen i en skål for sig. Ansjoserne kan du godt undvære hvis du virkelig ikke kan lide dem. Men det er meningen at det skal salte salaten og give en fantastisk umami smag!

Skær dit kød ud i tynde skiver og server det oven på salaten, eller du kan blande det med i. På denne måde indtager du langt færre kalorier da du ikke har en hel bøf liggende ved siden af som bliver spist. Her har du den med i salaten og får derfor spist mange flere grøntsager hvor der er færre kalorier og flere vitaminer og mineraler.

Velbekomme!