Til ca. 4 wraps

Tortilla wraps

Revet cheddar ost (købe gerne en hel cheddar og riv den, så slipper du for unødvendig kartoffelmel som revet ost indeholder, for at undgå det klistrer sammen)

1 hakket løg

2 hakket hvidløg

1/4 hakket spidskål

Lammekød (eller andet kød, man kan også lave det helt uden kød)

En sjat fløde efter samvittighed

Lidt frisk citronsaft

1 tsk. sukker

Salt og peber

Hvis du er til det, smager stegt bacon godt i!

Evt. avokado og peberfrugt til at toppe med inden du lukker den sammen.

Svits løg, hvidløg og spidskål på en pande. Jeg brugte rester fra en lammekøle, så mit kød skulle ikke tilberedes, derfor skulle det bare op på panden efter løgene havde taget farve. Har du valgt andet kød, skal det steges for sig. Put fløde, citron, sukker, salt og peber i og lad det koge ind så det bliver lækkert cremet. Har du stegt kød for sig, evt. kyllingekød, så vent med at vende det hele sammen til sidst, eller bliver det tørt hvis det får lov at ligge at koge ind med fløden.

Skær avokado og peberfrugt i skiver, mens retten koger ind og læg wraps klar. Start med at samlet det hele med ost først, pandefyldet og herefter avokado og peberfrugt.

Fold dem som på billedet, og varm en pande op med olie. Steg dem på “samlesiden” først, og vend dem så de bliver stegt på begge sidder.

Så er de klar til at blive spist! Skær dem over på midten og nyd dem som havde man købt en lækker street food wrap.