Ca. 10-12 nuggets

2 kyllingebryst

 

Panering: 

1 dl. panko (hvis du ikke har panko, kan du bruge hvedemel)

1 dl. hvedemel

1 tsk. paprika

1 tsk. salt

Peber

2 æg

 

Dyppelse:

3 spsk. mayonaise

1 knust hvidløg

1 spsk. cremefraiche

Lidt citronsaft

Salt & peber

 

Bland de tørre indgredienser til paneringen sammen, og pisk æggene i en skål for sig. Mix dyppelsen sammen, så den kan trække imens.

Skær kyllingebrystet ud i den størrelse du gerne vil have dem. Lav dem ikke for små, for så når de at blive tørre inden paneringen bliver sprødt. Vend kyllingestykkerne i æg og herefter i pankoblandingen. Læg dem klar på en tallerken, mens du varmer en pande op med smagsneutral olie. Først når olien er varm, lægger du kyllingen på. Steg dem til de er sprøde, og lad dem dryppe af på noget køkkenrulle. Drys lidt salt over mens de drypper af.
Server dem lige efter de er stegt, så de stadig er lækre saftige og sprøde når de skal nydes.

Så er der serveret!

Tip: En hurtigt måde at lave noget lækkert grønt til er, at skære et broccolihoved i passende snack stykker, vend dem i olie, salt g peber, og så ind i ovnen på 200c, indtil de tager farve. En lækker grøn snack ved siden af.

Dyppelse, aioli

Ovnbagt broccoli med salt og peber