Den perfekte erstatning for pasta, og er rigtig nemt at lave. Jeg har brugt det der hedder en spirelizer til at lave det. Man kan købe mange slags, men jeg fandt en der ikke fylder særlig meget og nemt kan ligge i skuffen. Den kostede ikke mere end et par hundrede kroner i Imerco, og er en rigtig god investering. (Den ligner og fungerer som en stor blyantspidser)

Du skal bruge

1 squash

3 gulerødder

pesto

Skyld grøntsagerne og “skru” grøntsagerne igennem spirelizeren, bland pestoen sammen og server. Når nu rettet er så nem, kunne du måske bruge tiden på at lave en hjemmelavet pesto?

Bonusinfo

Gulerødder indeholder meget betacaroten som bliver omdannet til A-vitamin i din krop. Det er godt for dine øjne, hud, hår, beskytter dig mod solens stråler og dit immunforsvar bliver stærkere. Gulerødder er fuld af gode kostfibre der er godt for din fordøjelse og dit blodsukker.