Måske er blomkålsris ikke ikke den perfekte erstatning for almindelige ris (da det selvfølgelig ikke er ris…), men et perfekt tilbehør. Vi er blevet ret stor fan af det herhjemme, og kan spises til alt slags kød hvor man normalt ville spise ris til. Og så kan du oven i købet spise store mængder af det da det ikke fylder særlig meget på kaloriekontoen. Og så smager det altså rigtig godt.

Alt du skal bruge er

1 flot blomkål

1 løg

2 hvidløg

1 boullionterning (hvis man har lyst, giver god smag)

Salt & peber

Riv hele blomkålet på et rivejern, hak løget og knus hvidløget. Put det hele i en gryde og steg det ved svag varme i 5-10 minutter, og så er det faktisk klar til servering. Spis endelig løs af den dejlige grøntsag!

Hvis du er blevet lige så stor fan af blomkål som jeg er, efter denne opskrift, skulle du tage at prøve blomkålsbearnaise der også ligger her på bloggen.