Velkommen til min blog!

Jeg er vild med mad, snacks og alt indimellem! Derfor kan du finde alt fra sprøde snacks, bagværk og lækker morgenmad.

Du vil samtidig kunne finde emner omkring sundhed og andre emner der bidrager til en god livstil.

Gå på opdagelse og lad dig inspirere og find mig på instagram @lea_overgaard, hvis du vil holdes opdateret!

Om mig:

Jeg er en god årgang 1986, født og opvokset på amager med et par skønne forældre. Jeg har siden jeg var helt lille, været interesseret i madlavning, og brugt meget tid i køkkenet. Det har selvfølgelig resulteret i en god forståelse for mad, og hvordan man sætter en god ret sammen, også selvom at køleskabet næsten er tomt og råvarerne er få.

Jeg har været så heldig, at have vokset op med egen køkkenhave, med fri leg til alt hvad der skulle sås og plantes. Samtidig har vi haft haven fuld af ænder, høns, hund, kat og jeg skal komme efter dig, og om det er derfor jeg går så meget op i dyrevelfærd, kunne godt være en mulighed, eller også ligger det bare helt naturligt, at det man spiser, selvfølgelig er blevet behandlet med respekt.

Jeg er uddannet løbetræner, spinninginstruktør og kostvejleder og kan derfor sammensætte, et ikke kun lækkert måltid mad, men også med den rigtig mængde af næringsstoffer, vitaminer og mineraler din krop skal bruge, både til morgen-, middag- og aftensmåltiderne.

Jeg håber, at jeg kan inspirere dig til en bedre og sundere livstil, både mentalt og fysisk og har du spørgsmål, ideer, eller bare noget på hjerte, så kan jeg altid kontaktes på min instagram eller e-mail.

Tak fordi du læser med!